VI BLIR AThome

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling.

AThome by Göinge – the story.

Vi erbjuder handgjorda soffor och fåtöljer i svensk design med hög kvalitet. Det har vi gjort sedan 1990. För oss är det viktigt att bevara möbelklassiker och samtidigt arbeta med nutidens soffor och fåtöljer. Vårt modellprogram är under kontinuerlig utveckling och vi blandar alltid mod och nytänkande med tidlöshet, utan att för dens skull tumma på kvaliteten. Från material och tillverkning ända fram till leverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder högsta möjliga flexibilitet och personliga service. Precis som vi själv vill ha det. Det skall kännas att hjärtat är med. Hela vägen. 

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och förtydligar varumärket gentemot våra möbelbutiker genom att skapa – AThome by Göinge. Vi kommer att kunna bli tydligare i vår kommunikation och kan ge våra kunder en bättre och enklare vardag i samarbetet med oss. 

Vi skapar en helt ny webplats; goingeathome.se  och  nya kanaler på kanaler på SoMe. Vi renodlar sortimentet och kommer att bedriva en betydligt mer anpassad sortimentsutveckling gentemot våra möbelbutiker.

I samband med denna förändringen ökar vi även upp intensiteten i vårt miljö-, och kvalitetsarbete med målet att kunna ha samtliga möbler MÖBELFAKTA-certifierade under 2023.