DETTA ÄR VI. KONTAKT
PERSONLIGA
MILJÖMEDVETNA
FLEXIBLA

OM OSS

Vårt mål är att göra arbetsdagen enklare för alla våra kunder, leverantörer och medarbetare. Göinge Möbler erbjuder svensk design av hög kvalitet till både offentlig miljö och hemmiljö. Det har vi gjort sedan 1990. Vårt huvudkontor ligger i Gantofta i nordvästra Skåne, och kontoret är omgivet av den fantastiska Råådalen. Råådalen är ett naturreservat där man kan uppleva en rik miljö med åns rinnande vatten, lövskogen och de öppna beteshagarna.

Vårt modellprogram är under kontinuerlig utveckling och vi blandar funktion och nytänkande tillsammans med vårt standardsortiment. Måttanpassade lösningar till speciella projekt tar vi gärna oss an, så tveka inte på att kontakta oss. Vår försäljning sker genom våra återförsäljare, men kontakta oss för information och hänvisning till din lokala återförsäljare. För oss är det lika viktigt att bevara klassiker som att ta fram nutidens soffor och fåtöljer. Våra möbler är handgjorda och vi har full kontroll på hela kedjan. Från material och tillverkning ända fram till leverans. Vi ger våra kunder över hela Norden högsta möjliga flexibilitet och personliga service.

VÄRDERINGAR

”Alltid med en baktanke” förklarar ganska väl hur vi fungerar och arbetar. Vid utformningen av en ny soffa där detaljerna avgör om du sitter skönt. Att vi alltid strävar efter högsta möjliga service till våra kunder. Eller att vi dagligen arbetar för att verksamheten bidra positivt till nästa generation. Inte tvärtom.